Het Estudiantina Ensemble is een veelzijdig gezelschap. We spelen op grote en kleine festivalpodia in binnen- en buitenland, in theaters voor luisterpubliek, op salsafeesten voor danspubliek maar met net zo veel plezier met of zonder versterking in een café, restaurant of op een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardagsfeest!


Muziekmaken is niet alleen ons vak, maar voor ons ook altijd een feest! Bij grote of kleine gelegenheden, we spelen mooie en uiterst swingende Cubaanse traditionele muziek met passie en toewijding.

De leden van Estudiantina zijn allemaal jarenlang actief als professioneel muzikant. Die ervaring maakt dat we moeiteloos in kunnen spelen op (bijna) elke situatie.

Onze geluidsinstallatie kan hard als het moet, maar we spelen bij voorkeur op een aangenaam geluidsniveau. Als de gelegenheid zich daarvoor leent spelen we onversterkt.

Tijdens een optreden verrassen we u (en onszelf!) regelmatig met "tussendoortjes" in solo- of kleine bezetting.

Desgewenst verzorgen we ook bijpassende pauzemuziek.


Overweegt u ons te boeken? Als u ons nog niet eerder in actie heeft gezien en gehoord is het een goed idee om een optreden van ons te bezoeken, of kennis te maken tijdens een van onze wekelijkse repetities in Almere of Amsterdam.

een reactie: "Beste heren, señores, We kijken terug op een bijzonder aangenaam en gezellig feestje, mede dankzij jullie sfeervolle muzikale inbreng. Onze vrienden hebben er ook van genoten. Dank daarvoor!"